Våra tjänster

Här på Sifferkontoret erbjuder vi ett brett utbud av ekonomitjänster för ditt företag.

Vad vi erbjuder

Sifferkontoret är en fullservice byrå och vi hjälper dig att starta företag, driva, utveckla, digitalisera och till och med avvecka ditt företag när du vill göra det. Vi erbjuder rådgivning, redovisnings– och lönetjänster. Vi hjälper dig med all nödvändig rapportering, bokslut, årsredovisningar, alla deklarationer som ska skickas till Skatteverket eller andra administrativa uppgifter, t.ex. hjälp med att digitalisera bokföringen eller löneadministrationen.

Vi finns där för dig oavsett bolagsform eller storlek

Sifferkontoret finns där för dig oavsett om det gäller en enskild firma, ett mindre aktiebolag eller större bolag med flera anställda. Vi är din partner i allt arbete som du behöver hjälp med som rör ekonomiadministrativa tjänster. Ett enskilt uppdrag, en tillfällig arbetstopp eller en helhetslösning.

Vi kan hjälpa dig att starta, driva och att utveckla ditt bolag

Du kan även anlita oss vid förändringsarbete. Vill du t.ex. ändra bolagsform, övergå från enskild firma till aktiebolag, börsintroducera, digitalisera eller kanske avveckla ditt bolag? Vi kan vi hjälpa dig med det också. Vi har tillgång till en hos Bolagsverket registrerad likvidator i vår organisation.

Vi har specialister och samarbetspartners

Har du avancerade frågor inom vissa områden (t.ex. skatt, moms och pension) så tar vi hjälp i vår rådgivning av specialister eller samarbetspartners. Behöver du själv vara med så hjälper vi dig i kontakten med myndigheter, samarbetspartners och specialister.

Redovisning

Det är lätt att underskatta den tid, kunskap och engagemang som krävs för att sköta ett företags redovisning i allt från löpande bokföring, avstämningar, rapportering t.ex. moms-, arbetsgivar-, och inkomstdeklarationer. Tillkommer gör årsbokslut och ev. årsredovisning.

 

Sifferkontoret har kvalificerade redovisningskonsulter med bred kompetens inom redovisningsområdet. Vi har aktuella kunskaper inom skatte- och momslagstiftning. Hos oss får du en personlig kontakt som hjälper dig under hela verksamhetsåret eller när du behöver.

Rådgivning

Vi erbjuder rådgivningstjänster för företagets alla faser. Vi hjälper dig att fatta välgrundade ekonomiska beslut och hitta optimala lösningar, t.ex. val av löneuttag, aktieutdelning eller periodiseringsfond. Du får råd och stöd från oss om och när du ska digitalisera din verksamhet.

Lönetjänster

Rätt lön i rätt tid till de anställda är ett måste. Vi hjälper dig med hela lönehanteringen och rapporteringen t.ex. att månadsvis och året om upprätta arbetsgivardeklarationen på individnivå (AGI) och att skicka lönebeskeden till de anställdas mobilapp eller Kivra-bredlåda.