Trevlig Sommar!

RochS Sifferkontoret vill med detta önska alla medarbetare, kunder och samarbetspartners en välförtjänt skön sommar! Våren har bjudit på många nya utmaningar och värdefull kunskap och nu tar vi en kort semester för att ladda batterierna.

Våra kontor kommer att vara stängda från och med den 13 juli och vi är tillbaka igen den 3 augusti med förhoppningsvis lite solbrända näsor. Om ni har akuta ärenden under denna period så är ni välkomna att maila oss på info@sifferkontoret.seoch vårt mål är att svara inom 24 timmar.

Under sommaren har jag tagit över som VD för Rochs Sifferkontoret och jag ser fram emot en spännande höst och att jag får tillfälle att ha kontakt med alla er kunder och lära känna era bolag. RochS Sifferkontoret har alltid strävat efter att finnas till hands för våra kunder och vara ett stöd och det kommer vi att fortsätta med och förhoppningsvis utveckla vidare tillsammans med er.

Innan dess behöver vi en stunds vila för att få igång kreativiteten igen och jag och mina medarbetare önskar alla en trevlig sommar och på återseende i augusti!

Med vänlig hälsning,
Malin Hamskog
VD

Föregående