Digitalt samarbete

Många upplever nödvändigheten i dessa tider att komma igång med digitalisering av sin ekonomi och administration, men tvekar. Vi har erfarenheten att hjälpa dig att digitalisera!

Ett digitalt steg framåt

Det är mycket att kunna och tänka på som företagare idag! Det har inte blivit enklare i dessa Coronatider. Medarbetarna jobbar hemifrån i större utsträckning, kontoret ligger där det ligger och det blir allt svårare att ha koll på bolagets bokföring och löner. Flera funderar på att digitalisera verksamheten men tvekar i brist på kunskap, erfarenhet och stöd. Lönar det sig? Är mitt lilla bolag tillräckligt stort för att ta steget? Vi svarar…

Digitalisera din administration

Vi på Sifferkontoret är den personliga redovisningsbyrån med målet att vara ett stöd genom att ge råd och hjälpa alla till att utveckla eller digitalisera verksamheten. Även om du föredrar att ha din redovisning eller lönehantering helt digital finns vi till hands för frågor och resonemang som löpande uppstår i alla verksamheter. Det är alltid tryggt att han någon att vända sig till som är väl insatt i din verksamhet.

Under det senaste året har vi kommit långt i vår egen digitaliseringsprocess samt stöttat många av våra kunder i deras digitala utveckling. En kunskap och erfarenhet vi gärna delar med oss av och erbjuder alla befintliga och nya kunder!

”Det blev så mycket bättre för alla när Sifferkontoret tog hand om vår lönehantering för våra 6 anställda som nu kan tidrapportera, sjukanmäla sig och få lönebeskedet direkt i mobilen. Oerhört praktiskt och kostnadseffektivt för oss i dessa Coronatider.”​

Få din lönehantering digitaliserad

Rätt lön i rätt tid till de anställda är ett måste. Vi hjälper dig med hela lönehanteringen. Vi kan skicka lönebeskeden till de anställdas Kivra brevlåda eller mobilapp. Vill du att de anställda t.ex. ska kunna tid- och sjukanmäla sig via mobiltelefonen samt göra utläggsredovisning digitalt så ordnar vi det också.

Vi sköter den nödvändiga rapporteringen t.ex. att upprätta arbetsgivardeklaration på individnivå (AGI) varje månad och året om. Det spelar ingen roll om du är ensamanställd eller har flera hundra medarbetare. Vi svarar på krångliga lönefrågor direkt till de anställda via vår Frågeservice.

Ekonomisk rådgivning

Vi erbjuder rådgivningstjänster för företagets alla faser. Vi hjälper dig att fatta välgrundade ekonomiska beslut och hitta optimala lösningar. Vi har konsulter som kan stötta vid bokslut, deklaration eller i digitaliserings- och förändringsarbetet.

Digitalisera din redovisning

Våra kompetenta konsulter hjälper dig med allt från registrering av verifikationer till årsredovisning och deklaration. Som fullservicekund hos oss får du en egen konsult som lär känna dig, ditt bolag och dina behov och som du kan vända dig till i alla frågor. Konsulten hjälper dig om du ska digitalisera din bokföring och i kontakten med din bank för att sätta upp en bankkoppling för automatisering av in- och utbetalningar samt swishbetalningar om du har det. Du bestämmer själv hur mycket du vill göra och vad du behöver vår hjälp med.